Nieuwsbrief 12
Belangrijke data
- 27 juni studiedag; kinderen vrij
- 2 juli rapportmiddag/avond en voorlopig V.O. advies groep 7
- 15 juli afscheidsdag en musical groep 8
- 18 juli rapporten mee en 15.15 uur start zomervakantie
- 2 september eerste schooldag 2019/2010


Kamp Hattem groep 7
Na een week met heerlijk weer, op een enkele onweersbui na, is groep 7 weer teruggekomen uit Hattem. Het is wederom een uiterst succesvol en fijn kamp geweest. Een aantal collega’s en ouders zijn op het kamp geweest en hebben daar de sfeer kunnen proeven. Volgend jaar mogen twee groepen zich verheugen op dit unieke kamp!

Lekker Fit
In de vorige Nieuwsbrief is het al even genoemd, maar we hebben een nieuwe Lekker Fit docent gevonden voor komend schooljaar, meester Robin. Hij heeft in het verleden al voor Lekker Fit gewerkt en heeft veel ervaring met Rotterdamse scholen.
Omdat er enige tijd verloren gaat aan reizen met de bus, gaan we na de zomervakantie gymmen in blokuren. Hierdoor wordt het verlies aan tijd beperkt.

Afscheid en welkom
Aan het eind van het schooljaar nemen we afscheid van een aantal collega’s.
Juffrouw Anne, Deborah, Debora en Marije hebben een baan gevonden dichter bij hun woonplaats of elders. In een tijd van een groot leerkrachten te kort, is de leerkrachtenmarkt ernstig uit balans, zeker in de grote steden.
Alleen het plaatsen van een vacature is niet meer voldoende. Het vertrek van collega’s is nooit leuk, maar we zijn wel verschrikkelijk blij, dat we een aantal kwalitatief goede leerkrachten hebben kunnen benoemen, zodat we 2 september volledig op sterkte kunnen starten.
We heten juffrouw Kim, Nosheen, Henriette, Judith, Celine en meester Yordi van harte welkom op onze school!
De groepsindeling en de namen van de kinderen van de groepen 3 ontvangt u over twee weken.

Tropenrooster
Deze week zullen we gedeeltelijk of volledig een tropenrooster draaien. Omdat we in onze jaarplanning altijd rekening houden met dit soort calamiteiten, hebben we voldoende marge-uren om dit te kunnen doen. Dit geldt ook voor een eventuele nieuwe warme periode de komende weken.

Verbouwing
U bent al op de hoogte gesteld van de verbouwing van de vier hallen en de trappenhuizen. Vorige week begrepen we van de aannemer dat i.v.m. het uitgebreide werk de voorbereidingen al voor de vakantie beginnen.
Met name in de trappenhuizen kan dan enige overlast ontstaan. We proberen dit tot een minimum te beperken.

N. Stoop